<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
<p>Дивовижні знімки. Фото: http://robertharrisonphotography.com</p>
Фотограф і візуальний дизайнер з рекламного агентства J. Walter Thompson (Амстердам) Роберт Гаррісон і шеф-кухар Роббі Постма придумали неймовірний мистецький проект. Майстри зробили серію фотографій в жанрі, який можна позначити, як "портрет з їжі".
Віддалено ці роботи нагадують полотна італійського живописця 16 століття Джузеппе Арчімбольдо.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Кулінар Роберт Постма відбирав інгредієнти для незвичайних картин (використовував шість видів зерен: чорний рис, білий рис, жовтий горошок, квасоля борлотті, кіноа і пшеницю) і виконував роль моделі. Гаррісон підбирав ракурс, налаштовував світло і фотографував.
"Я абсолютно одержимий чорно-білим зображенням, красою обличчя і дотиків світла. Зараз я зосередився на портреті, образотворчому мистецтві та концептуальній фотографії", – написав фотограф в блозі на своєму сайті.
Володимир Грисюк
Редактор Автор текстів lifestyle-тематики з 9-річним досвідом роботи. Пише про розваги, сучасну культуру та подорожі. Закінчив з відзнакою магістратуру Інституту журналістики КНУ, а також юридичний факультет СНУ. Аспірант, здобувач наукового ступеня PhD у сфері масових комунікацій. Член Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Співпрацював з виданнями: "Газета по-українськи", Gazeta.ua, "Новое время", "Детектор медіа". Веде авторську колонку в журналі "Країна".
Більше статей автора