В американському місті Лейк-Елмо, штат Міннесота, виготовили гігантське шоколадне яйце. Про це повідомляє UPI.
Власник ресторану Lake Elmo Inn доручив кухареві зробити до Великодня яйце, важить 45 кілограмів. Робота зайняла три дні.
"Шкаралупу" виготовили з восьми шарів білого шоколаду. Дві половини яйця робили окремо, а потім з'єднали і прикрили шов рамкою з темного шоколаду. Поверхня прикрасили 240 квітами з того ж продукту.
Ресторан планує демонструвати яйце відвідувачам до 23 квітня. "Люди його люблять, потім що воно таке велике і не схоже на інші", – заявила кухар Марті. У минулому році вона зробила яйце вагою 13 кілограмів.
В цьому році католицька і православна церкви відзначають Великдень в один день – 16 квітня.
Раніше повідомлялося, що в Техасі розкидали з вертольота п'ять тисяч великодніх яєць.