В Кембриджі шукають фахівця для вивчення шоколаду

22 Серпня 2014, 04:28

У разі успішного завершення проекту фахівець отримає вчений ступінь доктора наук

<p style="text-align: justify;">Дослідження будуть в основному носити експериментальний характер. Фото: lenta-ua.net</p>
Дослідження будуть в основному носити експериментальний характер. Фото: lenta-ua.net

Кембріджському університету потрібен фахівець для вивчення шоколаду, про це заявлено на офіційному сайті з працевлаштування в даний навчальний заклад, пише "Популярна механіка".

В рамках нового проекту, який буде здійснюватися на базі кафедри хімічної інженерії та біотехнології, університет оголосив про відкриття вакантної посади спеціаліста, готового присвятити себе вивченню фундаментальних основ термостійкості шоколаду. Проект повністю фінансується зацікавленими промисловими структурами і розрахований на 3,5 роки.

В рамках досліджень шоколаду, температура плавлення якого близька до температури людського тіла, будуть вивчатися фактори, що дозволяють продукту залишатися твердим і зберігати всі споживчі властивості при зберіганні та продажу в умовах жаркого клімату. Незважаючи на те, що спонсор проекту вже володіє певними напрацюваннями в цьому питанні, його мета – розвинути фундаментальне розуміння поведінки шоколаду.

Дослідження будуть в основному носити експериментальний характер із залученням реологічних і аналітичних методів з широкого спектра інженерних і фізичних дисциплін. Початок робіт заплановано на січень 2015 року. У разі успішного завершення проекту фахівець отримає вчений ступінь доктора наук.

Претендент на вакансію повинен володіти досвідом експериментальних досліджень, мати ступінь бакалавра з хімії, фізики, матеріалознавства або інженерії, і бути у відповідності з правилами фінансування громадянином європейської країни.

Ви зараз переглядаєте новину "В Кембриджі шукають фахівця для вивчення шоколаду". Інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Загрузка...
Загрузка...

Комментарi

залишилось символів: 1000 Правила коментування