Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Італійська компанія Ferrero закрила найбільший завод через низьку якість пасти Nutella

21 лютого, 03:05

Компанія проводить наразі розслідування

/ Фото: Pixabay

Італійська компанія Ferrero вирішила тимчасово зупинити роботу її найбільшого заводу з виробництва солодкої какао-горіхової пасти Nutella через зниження її якості. Про це йдеться у поширеній заяві французького філіалу фірми – Ferrero France.

Згідно з повідомленням фірми, рішення про тимчасове закриття заводу, розташованого біля міста Вільєр-Екаль (Нормандія, захід Франції), ухвалено "з обережності".

"Наразі ми можемо запевнити, що сформована ситуація не позначилася на жодному з видів продукції, що знаходиться у продажу, і що в постачанні наших клієнтів не буде спостерігатися будь-якого перебою", – заявляє французький філія.

Реклама

Він повідомляє також, що зниження якості було виявлено ввечері у вівторок 19 лютого за контролі одного з компонентів, що входять до складу пасти Nutella і батончиків Kinder Bueno. Компанія проводить наразі розслідування, його результати будуть опубліковані наприкінці поточного тижня. У відповідь на запити з боку низки ЗМІ, зокрема агентства Франс Прес щодо того, чи не викликано зниження якості наявністю небезпечних мікробів, компанія інформувала, що не може зараз дати належного роз'яснення.

На заводі у Вільєр-Екаль щодня виробляється по 600 тис. банок з пастою Nutella, що становить чверть від обсягу її щоденного світового виробництва. За останні 10 років фірма Ferrero вдвічі збільшила свій оборотний капітал, що досягає наразі 10 млрд євро. На компанію на її 22 підприємствах, розміщених в різних країнах світу, працюють 30 тис. осіб.

В тренді
Збір при обміні валют: як в Україні провалився черговий "податок на долари"

Раніше ми писали, що авторські цукерки підкорили Австралію. Детальніше дивіться у сюжеті телеканалу "Україна":

Нагадаємо, минулого року американські медики з Університету Лома Лінда довели, що вживання 48 грамів шоколаду покращує здатність до навчання і запам'ятовування.

Також ми писали про дерево "супер-какао", яке за допомогою редагування генів вивели вчені з Пенсільванського університету.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...