Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

День рибалки: любителі розповіли про секрети вдалої риболовлі та смачної юшки

10 липня 2017, 12:59

События на ТК Украина

Рибалки зібралися на фестиваль під Києвом та поділилися секретами

На вихідних в Україні відсвяткували День рибалки. На Київщині з цієї нагоди влаштували фестиваль. Рибалки кажуть: дорогий спінінг – кльову не гарантує, вистачить вудки за 70 гривень. Головне – терпіння і гарний настрій. "Просто на поплавкову вудку, на плавлений сирочок, на ковбасу, люди ходять і ловлять дво-трикілограмових риб", – пояснює Роман Яковенко, інструктор з риболовлі.

Найкраща наживка – черв'ячок. Ще й безкоштовна. Місце лову підгодували, приманки нанизані – все: ловись рибко, велика й маленька. Лічені секунди, – і на гачку не просто рибка, а золота. Загадуємо бажання, а рибку відпускаємо.
Ігор захоплюється риболовлею з дитинства. І вперше зібрав всю родину – саме на День рибалки. Вчити майстерності намір і дочок. "Вони вперше, тож це для них як новина, як захоплення якесь. Он дочка вже штук 10 зловила", – говорить Ігор Васильчук, рибалка.

А як ловити рибу, отримувати задоволення і не шкодити природі – дітям на фестивалі розповідають професійні патрульні. "Можна ловити тільки дозволеними аматорськими знаряддями лову. Коли ловимо рибу – треба знати, що добова норма на одного рибалку – три кілограми плюс трофей", – розповів Сергій Панасейко, інспектор Київського рибоохоронного патруля.

Реклама

Самим ловом насолодилися – час і до столу. Головний рибалка України довіряє справу тільки дружині. "Треба, щоб юшку зварила моя дружина. Я ловлю рибу – вона готує", – говорить Андрій Неліпа, Президент громади рибалок України.

В тренді
У Києві невідомий відкрив стрілянину і погрожує підірвати міст: подробиці від поліції, фото і відео

Готує Тетяна юшку вже більше 10 років, її секрет простий: вкидає до казанка все одночасно і додає трохи горілки. "Воно тоді наваристіша виходить, просочується всім цим, а потім наприкінці ще спеції, зелень, а потім ще як настоїться – тоді вже взагалі смачна буде", – розповіла Тетяна Неліпа, дружина рибалки.

Але головний інгредієнт – це гарний настрій і компанія, зізнаються рибалки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...