Курятина дуже корисна для нашого імунітету. Не дивно, що ті, хто регулярно їсть відварну курятину, хворіють набагато рідше, ніж любителі свинини, яловичини і вуглеводної їжі. Рецепт поліпшення смаку курятини пропонує сайт Sobesednik.ru.
Складові
- 1 кілограм курячих ніжок;
- 3 столові ложки соєвого соусу;
- 70 грамів вершкового масла;
- 250 грамів курячого бульйону
- банка маринованих огірочків
- лавровий лист
- перець чилі, сіль – по одній чайній ложці.
Приготування
Для маринаду змішайте всі інгредієнти в каструлі: cоевий соус, розтоплене вершкове масло, сіль, перець, лавровий лист. Занурте в масу курячі ніжки так, щоб м'ясо просочилося якнайкраще. Залиште на дві години. Потім перекладіть м'ясо з маринадом в ємність для запікання, додайте курячий бульйон і дрібно нарубані огірочки і відправте в духовку з температурою 200 градусів приблизно на 30 хвилин.
Зверху можна посипати страву паприкою для додання красивого кольору, прикрасити шматочками лимона і оливками. Курочка повинна добре підрум'янитися зверху, а всередині залишитися соковитою.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смажені рисові кульки.
Читайте також:
- В Україні злітають ціни на курку
- Як ранкова кава допоможе знизити споживання цукру
- Як схуднути на 20 кілограм без зусиль: сім принципів "крижаної" дієти
- Рецепт дня: гострі крильця від Скарлетт Йоханссон
- Які продукти найкорисніші для здоров'я жінок: поради експертів
- Які продукти їсти, щоб відростити довге волосся: кілька порад
- П'ять смачних продуктів для ідеальної талії