Знаменита голлівудська актриса стала окрасою десятків кінострічок, серед яких "Труднощі перекладу", "Дівчина з перловою сережкою", "Матч Поінт". Струнка талановита артистка успішно впоралася і з роботою моделі, прикрасивши обкладинки найпрестижніших журналів, і навіть стала популярною співачкою. При цьому 32-річна красуня любить поїсти. Її улюблене блюдо – гострі крильця, які Скарлетт іноді готує сама, пише sobesednik.ru.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Сьогодні ми спробуємо приготувати крильця в глазурі за рецептом кінодіви.
Інгредієнти:
- курячі крильця – вісім штук;
- соєвий соус;
- борошно;
- соус табаско (дві столові ложки);
- оливкова олія;
- мед;
- паприка і будь-яка рослинна олія (по одній столовій ложці);
- часниковий порошок і червоний мелений перець.
Як готувати
Крок 1.
Крильця миємо, акуратно ріжемо і складаємо в пакет.
Крок 2.
Борошно, часниковий порошок, паприку і перець ретельно змішуємо, додаємо в пакет з крильцями і перемішуємо, трясучи пакет. Ми залишаємо на 5-10 хвилин.
Крок 3.
На деко кладемо фольгу, змащуємо олією і викладаємо на неї крильця. Ставимо на 20 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів.
Крок 4.
Робимо глазур, змішавши соус табаско, мед, соєвий соус і оливкове масло.
Крок 5.
Виймаємо деко. Не вимикаючи духовку, промазуємо крила глазур'ю з одного боку і знову ставимо в духовку на 5-7 хвилин.
Крок 6.
Знову виймаємо деко, крильця перевертаємо і знову мажемо глазур'ю. Знову поміщаємо деко в духовку на 5-7 хвилин. Глазуровані крильця з часничком готові.