Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Ідея для обіду: паелья з куркою і весняними овочами

Готуємо рис з курячим філе, грибами, перцем і спаржею

Паелья з курячим філе Фото: Pinterest
Паелья з курячим філе
Фото: Pinterest

Весняна паелья з куркою і овочами – це ситне, апетитне і дуже ароматне блюдо, яке зовсім нескладно приготувати вдома.

Паелья з куркою, грибами і овочами
Складові:

  • 1 куряче філе
  • 5 печериць
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 морква
  • 1 червоний перець, бажано запечений
  • 1 стакан зеленого горошку
  • 1 пучок спаржі (250 г)
  • 2 склянки довгозернистого рису
  • сіль, мелений перець
  • чилі
  • 1 ст.л. соку лимона
  • 5-6 склянок води або бульйону

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе помити і нарізати кубиками.
  2. Цибулю, моркву і часник почистити і дрібно нарізати.
  3. Гриби нарізати пластинками.
  4. Спаржу зачистити, розрізати на шматки і бланшувати 1-2 хвилини в киплячій підсоленій воді.
  5. На оливковій олії обсмажити шматочки курячої грудки, цибулю і часник.
  6. Потім додати гриби, моркву і спаржу. Помішуючи, смажити 10-15 хвилин.
  7. Всипати зелений горошок і дрібно нарізаний запечений перець.
  8. Додати промитий рис і сік лимона. Перемішати, посолити і посипати подрібненим перцем чилі.
  9. Залити рис водою або овочевим бульйоном, довести до кипіння і на середньому вогні тушити до готовності. Перед подачею дати страві настоятися під кришкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом паельї з курячими ніжками і брокколі. Ми також повідомляли, чим корисна спаржа і які страви можна з неї приготувати.

Дивіться відео, як приготувати паелью з морепродуктами:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів