Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Багет з часниковим маслом: рецепт апетитної гарячої закуски

Хрусткий французький багет, просочений пряним маслом, нікого не залишить байдужим

Багет з маслом Фото: depositphotos.com
Багет з маслом
Фото: depositphotos.com
Такийбагетзчасником-відмінназакускадо гарячих перших страв, спробуйте!

Запечений багет з часником і зеленню

Інгредієнти:

  • багет середній – 1 шт.
  • масловершковерозм'якшене-100г
  • часник – 3-4 зубчиків
  • кріпабопетрушка-за смаком
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Багетнадрізатичерезкожні2см, недорізаючидокінця.
  2. М'якевершковемаслозмішатизнатертимнадрібній тертцічасником,рубаноюзеленнюісіллю.
  3. Акуратнопокластипрянемасловнадрізи,азалишкирозподілитипоповерхніхліба.
  4. Загорнутиу фольгуівідправитиврозігрітудуховкуна10хвилин.Потімперевернутинаіншусторонуіготуватище5-10хвилин.
  5. Знятифольгуіостаточнорозрізатибагетнаскибочкипонадрізах.Осьівсе,приємногоапетиту!

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати на пікнік фарширований багет в італійському стилі. Ми також розповідали, як запекти курку в прованських травах з часноком. Крім цього, ми ділились рецептом мідій в вершково-часниковому соусі.

Дивіться відео, як зробити часникову приправу в домашніх умовах:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів