Головна Сьогоднi

Багет з часниковим маслом: рецепт апетитної гарячої закуски

Хрусткий французький багет, просочений пряним маслом, нікого не залишить байдужим

<p style="text-align: justify;">Багет з маслом Фото: depositphotos.com</p>
Багет з маслом Фото: depositphotos.com
Такий багет з часником - відмінна закуска до гарячих перших страв, спробуйте!

Запечений багет з часником і зеленню

Інгредієнти:

  • багет середній – 1 шт.
  • масло вершкове розм'якшене - 100 г
  • часник – 3-4 зубчиків
  • кріп або петрушка - за смаком
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Багет надрізати через кожні 2 см, не дорізаючи до кінця.
  2. М'яке вершкове масло змішати з натертим на дрібній тертці часником, рубаною зеленню і сіллю.
  3. Акуратно покласти пряне масло в надрізи, а залишки розподілити по поверхні хліба.
  4. Загорнути у фольгу і відправити в розігріту духовку на 10 хвилин. Потім перевернути на іншу сторону і готувати ще 5-10 хвилин.
  5. Зняти фольгу і остаточно розрізати багет на скибочки по надрізах. Ось і все, приємного апетиту!

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати на пікнік фарширований багет в італійському стилі. Ми також розповідали, як запекти курку в прованських травах з часноком. Крім цього, ми ділились рецептом мідій в вершково-часниковому соусі.

Дивіться відео, як зробити часникову приправу в домашніх умовах:
Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв