I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Баранина по-тосканськи: рецепт від Асмік Гаспарян

Апетитний рулет з баранини від переможниці кулінарного шоу

Баранина по-тосканськи – це соковитий баранячий окіст, просочений ніжним маринадом з вина, гірчиці і лимона. Усередині дивовижна начинка з грибів і прянощів. Щоб м'ясо було ще смачніше, в процесі запікання потрібно поливати його соком, який виділиться.

Баранина по-тосканськи від Асмік Гаспарян

Реклама

Інгредієнти:

  • Баранячий окіст (без кістки) – 1,5 кг
  • Сушені білі гриби – 50 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Білий хліб (вчорашній) – 3 шматочки
  • Яйце – 1 шт.
  • Сливки (30%) – 20 мл
  • Біле сухе вино – 375 мл
  • Лимон – 1 шт.
  • Олія – 100 мл
  • Вершкове масло – 20 г
  • Томатна паста – 30 г
  • Часник – 4 зубчики
  • Петрушка – 15 гілочок
  • Чебрець – 5 гілочок
  • Розмарин – 2 гілочки
  • Гірчиця (паста) – 60 мл
  • Сіль – 15 г
  • Чорний мелений перець – 6 г
  • Червоний мелений перець – 3 г
  • Вода – 20 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування баранини:

Реклама
  1. Баранячий окіст зачистіть від сполучної тканини і жиру. Розріжте і розкрийте книгою. Покладіть зверху гілочки розмарину, затягніть плівкою і відбийте плоскою стороною кухонного молотка.
  2. Приготуйте маринад для м'яса: з'єднайте вино, гірчицю, цедру лимона, сіль. Покладіть м'ясо до маринаду і залиште мінімум на 2 години.
  3. Для начинки попередньо замочені сушені білі гриби проваріть 20 хвилин, потім наріжте дрібними шматочками. На суміші вершкового масла і рослинної олії посмажте подрібнену цибулю, часник і гриби протягом 7-10 хвилин, дайте охолонути 5 хвилин.
  4. М'якоть вчорашнього батона перебийте в крихту і додайте до смажених грибів. Також додайте подрібнену петрушку, чебрець, вершки, яйце, сіль і чорний мелений перець, перемішайте.
  5. Замариноване м'ясо розкрийте, змастіть всередині сумішшю томатної пасти, води і червоного меленого перцю. Зверху викладіть начинку, відступивши від країв 2 см. Заверніть м'ясо в рулет, обв'яжіть кулінарною ниткою.
  6. Зробіть зверху 12 проколів, глибиною 2 см, вставте в них шматочки часнику. Змастіть рулет маслом, оберніть фольгою і запечіть в духовці при температурі 180 °С протягом 2 годин.
  7. За півгодини до кінця приготування – розкрийте фольгу і полийте баранину соком, що виділився. Після запікання дайте м'ясу постояти 10 хвилин, подавайте з тонким лавашем.
tspxugqzi3g
Асмік Гаспарян
Фото: прес-служба

Нагадаємо, в тринадцятому випуску "МастерШеф" – "Кулінарний випускний" підлітки пройдуть найсмішніший конкурс – "Крокодил". У дванадцятому юні кулінари торгували десертами, а в одинадцятому зіграли в Монополію

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти