Авокадо і креветки – класичне кулінарне поєднання. Ми розповімо, як приготувати з цих продуктів апетитну святкову закуску з гірчичним соусом.
Фаршировані авокадо з креветками
Складові:
- 4 стиглих авокадо
- 500 г креветок
- 4 помідори
- 2 ст. л. вершків, майонезу або сметани
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. гірчиці
- базилік
- перець
- сіль
Рецепт приготування:
- Помідори і базилік нарізати.
- Креветки відварити, очистити, подрібнити. Додати помідори і базилік.
- З'єднати вершки, гірчицю, лимонний сік, посолити, поперчити.
- Авокадо розрізати навпіл і вийняти кісточки.
- Серцевину подрібнити, додати раніше приготовлену начинку, заправити соусом.
- Наповнити приготованою сумішшю половинки авокадо.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем. Сайт "Сегодня" також ділився секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також розповідали, як приготувати салати з авокадо з томатами.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо: