Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Швидкий пиріг з яблуками на кефірі: рецепт Юлії Висоцької

Ви можете додати в тісто більше цукру – орієнтуйтеся на свій смак

<p style="text-align: justify;">Пиріг з яблуками і ваніллю. Фото: pixabay.com</p>
Пиріг з яблуками і ваніллю. Фото: pixabay.com

Якщо ви не знаєте, як використовувати новий урожай яблук, приготуйте ароматний домашній пиріг за рецептом Юлії Висоцької. 

Яблучний пиріг від Юлії Висоцької

 

Складові:

 

  • 2 яйця
  • 300 мл кефіру
  • 50 г вершкового масла
  • 10 г ванільного цукру
  • ванільний екстракт – кілька крапель
  • 250 г пшеничного борошна
  • 1 дрібка солі
  • 2 яблука

Рецепт приготування:

  1.  Збити яйця з ванільним цукром, сіллю, ваніллю, розтопленим вершковим маслом і кефіром.
  2. До яєчно-вершковою суміші додати просіяне борошно і збити до однорідного стану.
  3. Яблука очистити і нарізати часточками.
  4. Форму змастити вершковим маслом і викласти яблука.
  5. На яблука зверху викласти тісто і розрівняти його.
  6. Випікати при 180 C 40 хвилин, дати охолонути і посипати цукровою пудрою, прикрасити листочками м'яти.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом яблучного штруделя. Ми також писали, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Крім цього, ми розповідали, як спекти пісний яблучний пиріг.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв