Головна Сьогоднi

Що приготувати з черствої паски: рецепт хлібних мафінів з ягодами

Якщо у вас залишилися підсохлі паски, спечіть з них порційні хлібні кекси

<p style="text-align: justify;">Мафіни з черствих пасок Фото: seasonsandsuppers.ca</p>
Мафіни з черствих пасок Фото: seasonsandsuppers.ca

Якими б смачними не були б паски, кілька шматочків обов'язково залишаться. Ми пропонуємо перетворити їх в простий і апетитний десерт.

Мафіни з пасок з чорницею

Складові:

  • 400 г підсохлих пасок
  • 150 г чорниці або інших заморожених ягід
  • 4 яйця
  • 400 мл молока
  • сіль
  • 4 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. меленої кориці
  • вершкове масло
  • цукрова пудра для посипання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Духовку розігріти до 180°С.
  2. Більшу частину пасок нарізати кубиками або порвати на шматочки руками. М'якуш, що залишився, розкришити.
  3. Збити яйця віночком разом з цукром і дрібкою солі, влити молоко і перемішати.
  4. Додати яєчну суміш до нарізаних пасок разом з ягодами і дрібкою кориці. Залишити на 10 хвилин, щоб м'якуш просочився рідиною.
  5. Форми для маффінів змастити вершковим маслом і присипати їх відкладеною крихтою. Додати хлібну масу.
  6. Випікати маффіни протягом 20-25 хвилин. За цей час заливання повинно загуснути і підрум'яниться.
  7. Готові маффіни трохи остудити і посипати просіяного цукровою пудрою.

Порада: Ягоди в рецепті можна замінити шматочками нарізаних фруктів: яблук, груш, консервованих ананасів або персиків.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачні кекси з родзинками. Сайт "Сегодня" також ділився рецептами пісних кексів.

Дивіться відео, як приготувати бісквітні кекси на власній кухні:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв