Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Що приготувати на обід: угорський гуляш з яловичини

Якщо ви не хочете варити гарнір, додайте до гуляшу 2-3 нарізані картоплини за півгодини до кінця приготування

<p style="text-align: justify;">Гуляш з яловичини. Фото: depositphotos.com</p>
Гуляш з яловичини. Фото: depositphotos.com

Для приготування справжнього угорського гуляшу слід брати вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку. На гарнір до страви найкраще підійде картопляне пюре на молоці або відварний рис.

Гуляш з яловичини

Інгредієнти:

  • 600-650 г яловичини
  • 1 ст.л. солодкої паприки
  • 1 ч.л. копченої паприки
  • 1 ч.л. кмину
  • 1 ст.л. борошна
  • 1/2 головки часнику
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 400 мл м'ясного бульйону
  • щіпка сушеного майорану
  • щіпка сушеного базиліка
  • рослинна олія
  • сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Яловичину нарізати кубиками середнього розміру.
  2. Цибулю і часник почистити і дрібно нарізати.
  3. У сковороді з товстим дном розігріти олію, додати цибулю і часник. Злегка обсмажити, додати борошно, обидва види паприки і кмин. Готувати ще кілька хвилин.
  4. Потім додати яловичину. Помішуючи, обсмажити м'ясо протягом 3-5 хвилин.
  5. Додати томатну пасту і бульйон. Довести до кипіння і зменшити нагрів.
  6. Готувати під кришкою близько 1,5 години, при необхідності доливаючи бульйон до сковороди.
  7. Готовий гуляш посолити і поперчити, додати сушений майоран і базилік.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати ідеальний стейк з яловичини. Ми також ділилися рецептом смачного домашнього бургера.

Дивіться відео, як вибрати безпечне свіже м'ясо:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв