Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Що приготувати на вечерю влітку: куряче філе з лимоном і зеленню

Ця страва не зашкодить вашій фігурі

<p style="text-align: justify;">Запечене філе в духовці Фото: depositphotos.com</p>
Запечене філе в духовці Фото: depositphotos.com

Якщо ви не хочете готувати в спеку важкі поживні страви, запечіть у духовці куряче філе з лимоном, часником і зеленню.

Куряче філе в лимонах і зелені

Складові:

  • 600 г курячого філе
  • 1 лимон
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст.л. свіжого нарізаного чебрецю
  • сіль
  • мелений чорний перець

Рецепт приготування:

  1. З лимона зняти цедру і вичавити сік. Якщо лимон дуже великий, достатньо буде приблизно 3 ст.л. соку.
  2. Часник очистити і пропустити через прес.
  3. Свіжу пряну траву вимити, обсушити і дрібно нарубати.
  4. Змішати все в сковороді або формі для запікання, в якій готуватиметься курка. Приправити сіллю і перцем за смаком.
  5. Курячу грудку вимити й обсушити. Покласти її в маринад і обваляти в ньому з усіх боків.
  6. До цього часу у вас вже повинна розігрітися духовка, до 180 градусів. Поставити в неї сковороду або форму з куркою на 30 хвилин. Подавати курку гарячою.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв