I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Дієтичний торт з овочів і форелі: рецепт Асмік Гаспарян

Рецепт низькокалорійної святкової закуски від переможниці кулінарного шоу

Торт из молодих овочів - неймовірне поєднання соковитих овочів і ніжної форелі в вершковому соусі з повітряним бісквітом. Ця страва здивує вас своїм особливим, незабутнім смаком.

Дієтичний торт з овочів від Асмік Гаспарян

Реклама

Інгредієнти:

  • Молодий буряк – 2 шт.
  • Молода морква – 3 шт.
  • Молода червонокачанна капуста – 1/4 шт.
  • Редис – 4 шт.
  • Селера – 2 г
  • Рисове борошно – 300 г
  • Яйця – 6 шт.
  • Цукор – 50 г
  • Розпушувач – 5 г
  • Масло – 140 мл
  • Вершкове масло – 20 г
  • Форель – 450 г
  • Сир – 400 г
  • Сливки (33%) – 400 мл
  • Желатин – 15 г
  • Лайм – 1 шт.
  • Фісташки – 100 г
  • Сіль – 18 г
  • Чорний мелений перець – 11 г
  • Свіжий мангольд – 1 пучок
  • Вода – 75 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Приготуйте бісквіт: збийте яйця з цукром, з'єднайте рисове борошно з розпушувачем. Порційно просіюючи, введіть суху суміш до яєчної маси. Додайте масло і сіль, перемішайте. Постеліть пергаментом дно рознімної форми, змастіть боку вершковим маслом, вилийте в форму тісто. Випікайте бісквіт в духовці, розігрітій до 160 °С, протягом 30 хвилин. Дайте охолонути.
  2. Приготуйте крем-мус: залийте желатин водою, залиште набухати на 5 хвилин. Потім розтопіть в мікрохвильовій печі. Натріть буряк, вичавіть з нього через марлю сік. Форель перебийте в подрібнювачі до однорідної маси. Додайте вершки і сир. Потім додайте сіль, перець і буряковий сік, перебийте блендером до однорідності. Додайте до рибної маси окремо збиті вершки і розтоплений желатин, акуратно перемішайте. Перекладіть масу в кондитерський мішок з гладкою насадкою.
  3. Приготуйте овочеву начинку: наріжте порізно стебла селери і капусту, натріть моркву і редис. Відіжміть сік з редису. Полийте овочі соком лайма, посоліть, поперчіть, обережно перемішайте.
  4. Сформуйте торт. Розріжте бісквіт по горизонталі на 2 коржі. Вставте в форму бордюрну стрічку, викладіть на низ форми один корж, вичавіть на нього мус шаром 5 мм. Заповніть мусом бічний зазор між бісквітом і бордюрною стрічкою.
  5. Далі покладіть пошарово селеру, редис, моркву і капусту, промащуючи кожен шар овочів крем-мусом. На верхній шар мусу викладете другий корж. Вичавіть на нього мус спіраллю, по краях – зробіть з крем-мусу краплі.
  6. Поставте торт до холодильника на 30 хвилин. Потім дістаньте його з форми, зніміть бордюрну стрічку. Подрібніть фісташки і присипте ними нижню третину торта. Над фісташками викладіть слайси редису і листя мангольда. Зверху прикрасьте торт слайсами свіжого буряка, моркви і редису.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смаженого редису від Асмік Гаспарян. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати овочеву "пасту" з кабачково-м'ятними кульками за рецептом переможниці "МайстерШеф" 6-го сезону.

Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами за рецептом Дмитра Горовенка:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти