Американський журавлинний соус з цитрусовими відмінно пасує до запеченого м'яса і птиці. Готується він дуже просто. Для нього підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди.
Журавлинний соус з цитрусовими
Інгредієнти:
- 450 г журавлини
- 115 г цукру
- 1 мандарин
- 1 лимон
- 1 лайм
- 2 ст.л. води
Рецепт приготування:
- Очистіть цедру цитрусових, наріжте тонкими смужками. М'якоть поріжте.
- Розведіть в каструлі цукор з водою, дайте йому закипіти і покип'ятіть кілька хвилин до розчинення. Додайте цедру і м'якоть. У тому ж режимі покип'ятіть ще хвилину.
- Додайте журавлину і кип'ятіть суміш 5-7 хвилин. Подавайте журавлинний соус охолодженим.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати журавлинний соус з яблуками за рецептом Джеймі Олівера. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом журавлинної сангрії з ромом і апельсинами.
Дивіться відео, як приготувати смачні соуси до м'яса: