Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Ектор Хіменес-Браво: "Ми готуємо з учасників майбутніх шефів"

Суддя "МайстерШеф" вважає, що професійні кулінари повинні не тільки вміти готувати, але і керувати іншими

Судді "МайстерШеф" 8-й сезон Фото: прес-служба СТБ
Судді "МайстерШеф" 8-й сезон
Фото: прес-служба СТБ

Шоу "МайстерШеф" з року в рік з простих аматорів створює справжніх професіоналів. Після участі в проекті практично вся двадцятка продовжує свій кулінарний шлях і влаштовується працювати в ресторанах.

Звичайно, щоб стати шеф-кухарем, потрібно пройти довгий і нелегкий шлях на професійній кухні. Але проект "МайстерШеф" дає учасникам можливість відчути себе шефом відразу.

У сьогоднішньому випуску замість учасників готуватимуть їхні родичі. "Ми готуємо з учасників справжніх шеф-кухарів. Тому в сьогоднішньому конкурсі вони не готуватимуть. Замість цього – з балкона керувати своїми родичами", – говорить Ектор Хіменес-Браво.

Хто впорається з таким завданням, а хто сьогодні назавжди покине шоу, побачимо сьогодні на каналі СТБ.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом азіатської закуски від учасника "МайстерШеф" Івана Мілановіча. А інша учасниця, Анжела Липська, розповіла, як приготувати вегетаріанський фарширований перець.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів