Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Фуд-арт: торти від майстра з карвінгу, який став кондитером

Австралієць вирізає приголомшливі прикраси для тортів

<p style="text-align: justify;">Даніеле Барресі живе в Сіднеї Фото: danielebarresi.net</p>
Даніеле Барресі живе в Сіднеї Фото: danielebarresi.net

Даніеле Барресі – молодий австралійський фахівець з фуд-карвінгу, який захоплюється кондитерським мистецтвом. Він відомий у всьому світі завдяки своїм незвичайним художнім здібностям.

"Я займаюся різьбою по фруктах 10 років і завжди любив солодощі та тістечка. Коли я приєднався до Італійської кулінарної школи 5 років тому, то вирішив стати шеф-кухарем, який поєднує фуд-карвінг і приготування тортів", – написав Даніеле на сайті Bored Panda.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Фото десертів від Даніеле Барресі ви можете побачити в галереї:

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніші тренди морозива. Сайт "Сегодня" також повідомляв про художницю, яка "оживляє" свою їжу за допомогою іграшкових очей.

Крім цього, ми розповідали про 16-річного підлітка-вегана Хосе, який дивує своїх підписників неймовірно красивими десертами, і про британця, що використовує їжу, щоб розповісти кумедні візуальні історії.

Дивіться відео про геометричні торти від Дінари Касько:

Читайте також

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв