Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Ідея для літнього обіду: куряче філе з овочами

Готуємо пряну курку з сезонними овочами

<p style="text-align: justify;">Куряче філе з овочами. Фото: receptam.net</p>
Куряче філе з овочами. Фото: receptam.net

Як самостійне блюдо або з рисом на гарнір – це пряно, смачно, а головне – дуже швидко.

Курка з овочами

Складові:

  • 1 куряче філе
  • 1 кабачок цукіні
  • 1 солодкий перець
  • 1/2 шт. ріпчастої цибулі
  • сіль
  • 1/2 шт. перцю чилі
  • 1 ст.л. соусу териякі
  • 2 ст.л. оливкова олія
  • невеликий пучок кропу і петрушки
  • 1 зубчик часнику

Рецепт приготування:

 

  1. Курячі грудки добре промиваємо і висушуємо паперовим рушником.
  2. Нарізаємо невеликими смужками. Викладаємо на сковороду з розігрітою олією разом з зубчиком часнику і обсмажуємо на великому вогні до золотистого кольору.
  3. Нарізаємо тонкими смужками цукіні і перець; тонкими півкільцями ріжемо цибулю. Всі разом додаємо на сковороду і швидко обсмажуємо.
  4. Зменшуємо вогонь, солимо, додаємо перець чилі і соус териякі, накриваємо кришкою і тушкуємо на сковороді ще 5-7 хвилин.
  5. Подавати блюдо можна на сковороді або на теплій тарілці, прикрасивши зеленню.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:

Джерело: receptam.net

Новини партнерiв

Новини партнерiв