Головна Сьогоднi

Ідея для літньої вечері: теплий салат з курячою печінкою і яблуками

Смачний і ситний салат з ароматною заправкою

<p style="text-align: justify;">Печінковий салат Фото: depositphotos.com</p>
Печінковий салат Фото: depositphotos.com

Спробуйте приготувати такий салат в найближчі вихідні. Він не забере багато часу і сил, проте приємно здивує вашу сім'ю.

Салат з печінкою і яблуками

Складові:

  • 150 г листового салату
  • 200 г салату "Айсберг"
  • 50 г сиру "Дор Блю"
  • 350 г курячої печінки
  • 350 г яблук
  • 50 г меду
  • 20 г діжонської гірчиці
  • 75 г рослинної олії
  • 75 г вершкового масла
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Листя салату рвемо, сир нарізаємо довільно, змішуємо.
  2. Робимо заправку: змішуємо рослинну олію, половину порції меду і гірчицю.
  3. Підсмажуємо на олії курячу печінку до готовності, солимо в процесі.
  4. На вершковому маслі обсмажуємо часточки яблук, наприкінці додаємо решту меду. Млоїмо на маленькому вогні, поки мед наполовину не випарується.
  5. Викладаємо на тарілку салат, на нього по колу, чергуючи, розкладаємо печінку і яблука.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати салат з яєць з анчоусами.

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв