Спробуйте приготувати такий салат в найближчі вихідні. Він не забере багато часу і сил, проте приємно здивує вашу сім'ю.
Салат з печінкою і яблуками
Складові:
- 150 г листового салату
- 200 г салату "Айсберг"
- 50 г сиру "Дор Блю"
- 350 г курячої печінки
- 350 г яблук
- 50 г меду
- 20 г діжонської гірчиці
- 75 г рослинної олії
- 75 г вершкового масла
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Листя салату рвемо, сир нарізаємо довільно, змішуємо.
- Робимо заправку: змішуємо рослинну олію, половину порції меду і гірчицю.
- Підсмажуємо на олії курячу печінку до готовності, солимо в процесі.
- На вершковому маслі обсмажуємо часточки яблук, наприкінці додаємо решту меду. Млоїмо на маленькому вогні, поки мед наполовину не випарується.
- Викладаємо на тарілку салат, на нього по колу, чергуючи, розкладаємо печінку і яблука.
Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати салат з яєць з анчоусами.
Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:
Читайте також: