Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Ідея для обіду: фарширований перець з курячим фаршем і беконом

Це смачно, красиво, швидко і просто

<p style="text-align: justify;">Фарширований перець. Фото: depositphotos.com</p>
Фарширований перець. Фото: depositphotos.com

Фарширований перець можна приготувати з найрізноманітнішими начинками. Ми пропонуємо варіант з курячим фаршем, беконом і помідорами. 

Перець з начинкою з курки і бекону 

Складові:

  • 4 стручка солодкого перцю (близько 600 г)
  • сіль, мелений перець
  • 500 г курячого філе
  • 2 скибочки бекону або шинки
  • 5-6 очищених від шкірки помідорів
  • 3 ст.л. подрібненої петрушки
  • 1 яйце
  • сіль перець
  • кайенский перець
  • вустерский соус
  • 2 ст.л. панірувальних сухарів
  • вершкове масло
  • 125 мл вершків або сметани
  • солодка паприка
  • лимонний сік


Рецепт приготування:

  1. Перець помити, розрізати навпіл, очистити від насіння і перегородок. Посипати всередині сіллю і перцем.
  2. Для фаршу куряче філе помити, нарізати і пропустити через м'ясорубку.
  3. Бекон нарізати невеликими кубиками.
  4. Два помідора помити, розрізати навпіл, видалити насіння і м'якоть. Нарізати томати смужками, перемішати з беконом.
  5. До фаршу додати петрушку, 1 яйце, сіль, перець, кайенский перець, вустерский соус і помідори з беконом.
  6. Нафарширувати цією сумішшю половинки перців, посипати панірувальними сухарями і розкласти зверху шматочки вершкового масла. Помістити в змащену форму для запікання.
  7. Решта помідорів розрізати на четвертинки, покласти в форму навколо перцю. Додати залишені раніше насіння і м'якоть томатів.
  8. Вершки або сметану змішати з сіллю, перцем, солодкою паприкою і лимонним соком. Полити цією сумішшю стручки перцю в формі. Не накриваючи кришкою, запікати в розігрітій до 200 ° С духовці близько 30 хвилин. Перед подачею фарширований перець трохи остудити.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом рулетиков з перцю з тунцем, зеленню і вершковим сиром. Сайт "Сьогодні" також писав, як приготувати грецький салат з картоплею і запеченим перцем. Крім цього, ми розповідали, як приготувати м'ясний рулет з болгарським перцем і сиром.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв