Головна Сьогоднi

Ідея для вечері: рибні котлети з літніми овочами

Готуємо котлети з рибного філе з кабачками, морквою і капустою

<p style="text-align: justify;">Рибні котлети. Фото: depositphotos.com</p>
Рибні котлети. Фото: depositphotos.com

Котлети з рибного філе з сезонними овочами - це смачна, поживна і оригінальна страви. Шматочки сала в фарші надають рибним котлетам соковитість.

Рибні котлети з овочами

Складові:

  • 1 кг рибного філе
  • 150 г сала
  • 1 велика морква
  • 1-2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 1 середній кабачок
  • 250 г молодої капусти
  • 1 пучок зелені
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. манної крупи
  • сіль, мелений перець
  • приправа для риби
  • рослинна олія
  • панірувальні сухарі або борошно

Рецепт приготування:

  1. Підготовлене рибне філе кілька разів пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою.
  2. Овочі помити, нарізати середніми шматочками і також пропустити через м'ясорубку разом з салом.
  3. Зелень помити і дрібно порубати.
  4. Змішати рибний фарш і овочі, додати яйце і манну крупу. Приправити і перемішати до отримання однорідної маси.
  5. З отримав фаршу сформувати котлети. За бажанням обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях. Обсмажити рибні з двох сторін в рослинній олії.
  6. Подавати з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом котлет з курки з овочами. Ми також розповідали, які смачні страви можна приготувати з фаршу. Крім цього, ми писали, як приготувати котлети з картоплі з лососем і горошком.

Дивіться відео, як вибрати якісний фарш:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв