Якщо ви втомилися від важких і ситних перших страв, приготуйте на обід дуже простий вітамінний суп з весняною зеленню. Його можна варити на воді, овочевому або курячому бульйоні.
Весняний суп із зеленню
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 4 картоплини
- 1 морква
- 1 цибулина
- зелень (зелений лук, петрушка, кріп)
- сіль, мелений перець
- 1 ст.л. вершкового масла
- 1,5 л води або бульйону
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Яйця відварити круто. Остудити, почистити і розрізати на четвертинки.
- Моркву почистити, нарізати невеликими кубиками.
- Цибулю почистити і дрібно нарізати.
- Очищену картоплю нарізати кубиками.
- У каструлі з товстим дном розігріти вершкове масло. Обсмажити нарізані овочі до м'якості.
- Додати картоплю, влити воду або бульйон. Варити до готовності овочів.
- Посолити, поперчити, додати рубану зелень. Варити ще хвилину.
- Розлити суп по тарілках, додати четвертинки варених яєць. Подавати зі сметаною.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом весняного супу з черемшею. Ми також писали, як зварити суп-пюре з зеленого горошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати гаспачо з буряка.
Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп:
Читайте також: