У цьому рецепті картопля запікається в духовці до хрусткої скоринки, а потім подається разом з рубаною зеленню і розкришеною бринзою.
Картопля в духовці з бринзою
Інгредієнти:
- картопля середнього розміру – 6-7 шт.
- фета або бринза – 200 г
- сіль, мелений перець
- зелена цибуля, кріп або петрушка – 1 пучок
- оливкова олія
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Картоплю добре помити і обсушити паперовим рушником. Наколоти з усіх боків вилкою. Потім картоплю змастити оливковою олією, посипати сіллю і меленим перцем. Викласти на деко в один шар.
- Відправити картоплю до духовки. Випікати при температурі 200 градусів протягом 1 години. Готову картоплю повинен легко проколюватися виделкою.
- Фету розкришити і натерти на тертці, зелень помити і дрібно порубати.
- Запечену картоплю розрізати на чотири частини, полити оливковою олією, посипати зеленню і тертим сиром. Подавати відразу ж після приготування.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з сиром, беконом і сметаною в духовці. Ми також розповідали, як приготувати смачну піцу з картопляного тіста.
Дивіться відео, як приготувати смачну картоплю з "секретом":