Головна Сьогодні

Цікаве поєднання: кавунова закуска з фетою і м'ятою

Це ідеальне рішення для літньої вечірки на свіжому повітрі

Літня закуска з кавуна Фото: depositphotos.com
Літня закуска з кавуна
Фото: depositphotos.com

Кавун – це, звичайно, дуже смачно, але з часом їсти кавун просто так може набриднути. Що в такому випадку приготувати з цієї ягоди? Оригінальна закуска з кавуна, м'яти і фети – найкращий вибір!

Закуска з кавуна із зеленню і сиром

Ингредієнти на 30 штук:

  • 1 середній кавун
  • 500 г фети
  • 30 свіжих листочків м'яти
  • мелений чорний перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Нарізаємо м'якоть кавуна середніми кубиками або трикутниками (30 штук) і викладаємо їх на блюдо.
  2. Листочки м'яти миємо, фету нарізаємо кубиками, такого ж розміру, як і кавунові.
  3. На кожен кавуновий шматочок кладемо або спершу фету, а потім м'яту, або навпаки – як вам більше подобається. Зверху трохи посипаємо чорним перцем.
  4. Ставимо страву в холодильник, подаємо на стіл холодною.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як не можна їсти дині та кавуни. Сайт "Сегодня" також писав про головні дієти серпня – кавунову, яблучну та динну. Крім цього, ми розповідали, як приготувати смачне варення з кавуна і дині.

Дивіться відео про секрети вибору смачних кавунів:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь