I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Кабачкові равіолі в соусі марінара: рецепт Асмік Гаспарян

Рецепт літньої пасти від переможниці кулінарного шоу

Асмік Гаспарян поділилася рецептом італійських равіолі з кабачками і томатним соусом марінара. Перед подачею ви можете посипати їх тертим пармезаном.

Равіолі з кабачками і соусом марінара

Реклама

Складові:

  • Молоді кабачки – 2 шт.
  • Молода морква – 2 шт.
  • Молода ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Шпинат – 100 г
  • Стебло селери – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики
  • Рікотта – 250 г
  • Моцарелла – 100 г
  • Біле сухе вино – 250 мл
  • Лимон – 1 шт.
  • Олія – 60 мл
  • Свіжий базилік – 7 гілочок
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сушений орегано – 3 г
  • Сіль – 12 г
  • Чорний мелений перець – 8 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Наріжте кабачки тонкими слайсами і замаринуйте в суміші олії, лимонного соку, солі і перцю протягом 5 хвилин.
  2. Приготуйте начинку: покладіть в сковороду з олією подрібнений часник і шпинат, посоліть і поперчіть, протушкуйте 2 хвилин. Потім додайте рікотту і подрібнене листя базиліка, перемішайте.
  3. Сформуйте кабачкові равіолі: викладіть хрест-навхрест по два слайси кабачка, а на них – по 1 ст. л. начинки. Загорніть начинку, переверніть сформовані равіолі швом вниз.
  4. Приготуйте соус марінара: покладіть в сковороду з олією нарізану кубиком цибулю, натерту моркву, подрібнений часник і слайси селери. Посоліть, поперчіть, обсмажте протягом 5 хвилин. Додайте подрібнені томати без шкірки, сушений орегано, лавровий лист і біле сухе вино. Тушкуйте до загустіння протягом 20 хвилин.
  5. Потім додайте подрібнене листя базиліка, перемішайте, дістаньте лавровий лист і перебийте масу блендером до однорідності.
  6. Налийте 10 ст. л. соусу на дно скляної форми і рівномірно розподіліть. Зверху викладіть швом вниз кабачкові равіолі, посипте тертою моцарелою. Запікайте при температурі 200°С протягом 15 хвилин.
  7. Посипте подрібненим листям базиліка. Подавайте з соусом.
20170716-img_3302_02
Асмік Гаспарян
Фото: прес-служба

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто з учасників пройшов до суперфіналу "МастерШеф" – "Кулінарний випускний". Ми також повідомляли, що в п'ятнадцятому випуску юні кулінари готували для посольств, а в чотирнадцятому ефірі стали шпигунами. У тринадцятому випуску підлітки зіграли в "Крокодила". У дванадцятому ефірі юні кулінари торгували десертами В одинадцятому випуску підлітки зіграли в "Монополію".

Реклама

У десятому ефірі юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У восьмому ефірі вони перетворилися в супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили в "Матрицю".

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти