Головна Сьогоднi

Як правильно готувати сосиски на грилі: два простих способи

Рецепти апетитних сосисок на грилі

<p style="text-align: justify;">Сосиски потрібно попередньо відварити Фото: pixabay.com</p>
Сосиски потрібно попередньо відварити Фото: pixabay.com

Приготування сосисок і ковбасок на грилі може здатися настільки простим кулінарним завданням, що інструкції до нього не потрібні. Але це не так. Важливо пам'ятати, що сосиски та ковбаски чутливі до температури і схильні висихати і розтріскуватися. Замість того, щоб кидати їх просто на гарячий гриль, візьміть на озброєння один із цих способів:

Зваріть і обсмажте на грилі: Прокип'ятіть ковбаски у воді (або пиві!) близько п'яти хвилин, щоб вони прогрілися. Дістаньте з рідини. Покладіть їх на решітку гриля і обсмажте з кожного боку протягом пари хвилин на середньому вогні, поки ковбаски не підрум'яняться.

Обсмажте на грилі, поступово збільшуючи температуру: зробіть дворівневий нагрів на грилі (це означає, з одного боку має бути середньо-високий вогонь, а з іншого – полум'я вимкнено). Приготуйте сосиски на "холодній" стороні, періодично перевертаючи, поки вони не прогріються. Потім обсмажте кілька хвилин на середньому вогні до золотистого кольору.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати свинячі реберця барбекю в духовці. Ми також розповідали, як зробити барбекю зі шматочків курки. Крім цього, ми ділилися рецептами сербських чевапчичів.

Дивіться відео, як приготувати грибний бургер за рецептом Дмитра Горовенка:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв