Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Як приготувати бісквіт у мультиварці

Мультиварка прекрасно підходить для приготування домашніх бісквітів

<p style="text-align: justify;">Бісквіт у мультиварці Фото: depositphotos.com</p>
Бісквіт у мультиварці Фото: depositphotos.com

Бісквіт за цим рецептом виходить щільним, дуже високим, але рівномірно пропеченим. Його можна подавати як самостійний десерт або розрізати на коржі і перешарувати смачним домашнім кремом.

 Простий бісквіт у мультиварці

Складові:

  • 125 г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 150 г цукру
  • 4 яйця
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 3 ст.л. рослинної олії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Відокремити яєчні жовтки від білків.
  2. У мисці просіяти борошно, розпушувач і 50 г цукру із загальної кількості, перемішати.
  3. Окремо змішати яєчні жовтки, лимонний сік і рослинне масло, збити віночком.
  4. Білки збити з рештою 100 г цукру до м'яких піків. Це займе приблизно 5 хвилин на середній швидкості міксера.
  5. Порціями змішати жовткова суміш з білками.
  6. У три прийоми всипати борошняну суміш, кожен раз акуратно перемішуючи лопаткою.
  7. Акуратно викласти тісто в чашу мультиварки. Готувати в режимі "Випічка" протягом 45 хвилин при 150 С.
  8. Дати охолонути протягом 15 хвилин у чаші, потім акуратно вийняти бісквіт і перекласти його на тарілку.

Нагадаємо, раніше ми ділилися порадою, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки.

Дивіться відео про перевірку популярних кухонних лайфхаків:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв