Брауні – це смачні американські тістечка, які готуються з чорного шоколаду. Вони хороші тим, що тісто для них можна швидко приготувати в одній ємності. Після випічки тістечка розрізають на порційні квадратики.
Дивіться відео, як вибрати шоколад для брауні:
У брауні часто додають наповнювачі: шматочки шоколаду, горіхи, іриски, а також різні фрукти і ягоди. Ми розповімо, як приготувати ці шоколадні тістечка з малиною.
Брауні: рецепт з малиною
Час приготування:
40 хвилин
Складові:
- 100 г чорного шоколаду
- 85 г вершкового масла
- 100 г цукру
- 2 яйця
- 50 г борошна
- 1/2 ч.л. розпушувачу
- 1 ст.л. рома
- дрібка солі
- 1.5 ст.л. темного какао
- 1/2 склянки малини (ємністю 300 мл)
- Цукрова пудра
Спосіб приготування:
- Розтопити шматочки шоколаду разом з нарізаним вершковим маслом.
- Всипати цукор, перемішати. Додати яйця, перемішати.
- Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, сіллю і какао. Потім влити ложку рому, ще раз перемішати.
- Викласти тісто в змащену маслом і присипану борошном квадратну форму зі стороною 20 см.
- Розкласти на поверхні ягоди, злегка вдавлюючи їх в тісто.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. Остудити до кімнатної температури, потім поставити на кілька годин в холодильник.
- За бажанням посипати брауні цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати блонді з малиною. "Сьогодні" також ділились рецептом желейного торта з малиною.