Не можете вирішити, що ви любите більше – золотисті картопляні деруни чи оладки з кабачків? Тоді просто з'єднайте ці дві страви в одну.
Деруни з картоплі і кабачків
Інгредієнти:
- 300 г кабачків
- 300 г картоплі
- 1 яйце
- 2-3 ст.л. борошна
- сіль, перець
- кілька гілочок зелені
- рослинна олія
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Картоплю почистити, кабачки помити і зрізати кінчики. Натерти овочі на крупній тертці. Посолити, перемішати і залишити на 10 хвилин. Потім добре віджати сік, що виділився.
- Додати до овочів яйце, дрібно нарізану зелень, борошно, сіль і мелений перець. Перемішати.
- Розігріти сковороду з рослинною олією. Викладаючи ложкою тісто, обсмажити деруни з двох боків до золотистої скоринки
- Подавати гарячими разом зі сметаною.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильї з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.
Дивіться відео, як приготувати кабачковий мільфей з крабовим пюре: