Гриби на грилі сподобаються як вегетаріанцям, так і любителям м'яса. Головна складність приготування грибів на відкритому вогні полягає в тому, що вони, як правило, дуже швидко втрачають вологу і пересихають. Але якщо запекти їх з маслом, то гриби залишаться соковитими в процесі запікання.
Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами на грилі:
Юлія Висоцька готує портобелло на грилі разом з петрушечним маслом, часником і гірчицею. Подавати цю страву можна з італійською полентою і бальзамічним соусом.
Гриби з гірчицею, олією і петрушкою на грилі
Складові:
- Гриби портобелло – 6 шт.
- Вершкове масло – 100 г
- Петрушка – 1 пучок
- Часник – 2 зубчики
- Гірчиця з зернами – 6 ч. Л.
- Оливкова олія – 1 ч. Л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Сіль морська – 1 щіпка
Спосіб приготування:
- Гриби вимити і просушити паперовим рушником.
- Часник почистити і розчавити плоскою стороною ножа.
- Петрушку дрібно порізати.
- Перемішати попередньо розм'якшене вершкове масло, петрушку, часник, оливкову олію, посолити і поперчити.
- Шапки грибів змастити гірчицею і начинити маслом з петрушкою.
- Покласти гриби на гриль начинкою вгору і смажити 3-4 хвилини.
Нагадаємо, раніше "Сьогодні" писали, як приготувати кабачки на сковороді. Крім цього, ми ділилися рецептом курки з картоплею в рукаві.