Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Як приготувати італійський лікер лімончелло

Рецепт від телеведучого Сергія Лівадного

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Для лимонів, які ви плануєте нарізати в чай, є набагато краще застосування. Добре помийте три фрукта і зніміть з них цедру. Нам знадобиться тільки пофарбована в жовтий колір частина, бо біла шкірка додасть напою неприємну гіркоту.

Складіть подрібнену лимонну цедру в скляну пляшку і залийте дистилятом. Усього буде потрібно 250 мл. Ви також можете використовувати горілку, але вона має бути дуже міцною. Настоювати цедру слід протягом 4 днів. Але якщо ви хочете прискорити процес, розімніть її дерев'яною ложкою.

Приготуйте сироп з 450 мл води і 175 г цукру. Перемішайте і перелийте в пляшку і добре струсіть, щоб цукор розчинився.

Потім влийте настояний і проціджений спирт в воду. Якщо зробити навпаки, напій зіпсується. Добре перемішайте. Зберігайте готовий лікер лімончелло в холодильнику.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як вирощувати цитрусові в домашніх умовах. Ми також ділилися рецептом лимонного тарта з безе.

З чим подавати тости: ТОП-5 ідей для сніданку

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Популярні статті

Новини партнерів