Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Як приготувати креветки на грилі в медово-лимонному маринаді

Рецепт креветок для пікніка

<p style="text-align: justify;">Креветки на грилі. Фото: depositphotos.com</p>
Креветки на грилі. Фото: depositphotos.com

Проста, багата білком і дуже смачна страва, ідеальна для літніх пікніків. Для зручності приготування королівські креветки можна нанизати на дерев'яні шпажки.

Креветки на грилі

Інгредієнти:

  • 500 г заморожених королівських креветок
  • 50 мл соєвого соусу
  • 2 лимона або лайма
  • 2 ч.л. меду
  • 2 ч.л. тертого імбиру
  • 4 зубчики часнику
  • 150 мл оливкової олії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Креветки розморозити.
  2. Лимони або лайми помити, розрізати навпіл і вичавити сік.
  3. Часник почистити і пропустити через прес.
  4. Змішати в мисці оливкову олію, натертий імбир, соєвий соус, цитрусовий сік, мед і часник. Додати розм'якшене масло, перемішати.
  5. Креветки промити, видалити голову і панцир. Посолити, поперчити і залишити на 10-15 хвилин.
  6. Змастити креветки маринадом, викласти на решітку гриля і готувати по 1-2 хвилини з кожного боку. Подавати гарячими.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом кіша з креветками, лососем і зеленим горошком. Ми також писали, як приготувати смачний салат з креветками і авокадо.

Дивіться відео, як приготувати іспанську паелью з креветками:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв