Головна Сьогодні

Як приготувати пасту зі шпинатом: рецепт Олексія Суханова

Відомий телеведучий поділився рецептом приготування популярної страви

Паста зі шпинатом. Фото: pixabay.com
Паста зі шпинатом.
Фото: pixabay.com

"Цей рецепт – із серії "швидко, смачно і корисно". Швидко і смачно – бо паста. А корисно – тому що зі шпинатом. Я впевнений, що з приготуванням такої страви зможе впоратися кожен", – говорить ведучий ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов.

Паста з сиром, шпинатом і вершками

Інгредієнти:

  • Паста – 150-200 г
  • Вершки – 4 ст. л.
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Сир – 50 г
  • Заморожений шпинат
  • Сіль, мелений перець

Рецепт приготування:

1. Спочатку потрібно відварити пасту – варити її слід у великій кількості підсоленої води.

"Потрібно уважно стежити: паста не повинна переваритися, вона повинна бути"аль-денте" – тобто, в стані напівготовності", – радить ведучий каналу "Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

2. Готову пасту відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся зайва вода. Готуємо заправку: на сковороді топимо шматочок масла і злегка тушкуємо шпинат. Потім потрібно додати вершки і довести заправку до кипіння. Потім додаємо на сковороду пасту – і прогріваємо все разом – буквально кілька хвилин.

3. Готову страву викладаємо на тарілку, перед подачею посипаємо тертим сиром. Також можна прикрасити страву гілочкою зелені.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з беконом. Ми також розповідали, як приготувати пастуший пиріг з м'ясом і квасолею.

Дивіться відео, як приготувати пасту з томатним соусом і мідіями за рецептом Олексія Суханова:


Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь