I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати перевернутий грушевий пиріг: рецепт від Марти Стюарт

Цей пиріг – чудове поєднання ніжного тіста і карамелізованих фруктів

Пироги-перевертні готують з найрізноманітнішою начинкою – яблуками, грушами, сливами, ананасами, персиками та іншими фруктами, а також грибами, помідорами, баклажанами, цибулею.

Дивіться відео, як приготувати перевернутий пиріг з яблуками:

Реклама

Марта Стюарт, відома американська ведуча і автор кулінарних книг, запропонувала свій варіант перевернутого пирога – з грушами.

Перевернутий грушевий пиріг

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

Для тіста:

Реклама
  • 4 столові ложки вершкового масла
  • 1/2 чашки світло-коричневого цукру
  • 3 стиглі груші, очищені від серцевини і насіння

Для тіста:

  • 1 1/2 чашки борошна
  • 2 чайних ложки розпушувача
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 8 столових ложок (115 г) несолоного масла
  • 1 чашка цукрового піску
  • 1 чайна ложка чистого ванільного екстракту
  • 2 великих яйця, розділених на білки і жовтки
  • 1/2 склянки незбираного молока
  • 1/4 чайної ложки винного каменю

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть вершкове масло в чавунній сковороді діаметром 26 см. Додайте коричневий цукор. Готуйте, помішуючи, до повного розчинення. Покрутіть сковорідку, щоб покрити дно; зніміть з вогню і остудіть. Наріжте груші на часточки завтовшки 0,5 мм і розкладіть їх по колу в сковороді, щоб повністю покрити дно; відкладіть в сторону.
  2. Приготуйте тісто: розігрійте духовку до 180 С. У середній мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль; відкладіть в сторону.
  3. Збийте м'яке вершкове масло і цукор на середній швидкості в пишний світлий крем, близько 2 хвилин. Додайте ванільний екстракт; перемішайте. Додайте яєчні жовтки по одному, кожен раз збиваючи.
  4. Чергуючи з молоком, поступово додайте борошняну суміш до масляної, перемішуючи на низькій швидкості.
  5. У великій мисці збийте відкладені яєчні білки і винний камінь за допомогою міксера до отримання жорстких піків. Додайте яєчні білки в тісто, акуратно перемішуючи лопаткою зверху вниз. Перекладіть тісто на сковороду і розрівняйте лопаткою.
  6. Випікайте близько 45 хвилин, поки пиріг не покриється золотистою скоринкою. Готовність перевірте зубочисткою.
  7. Відокремте ножем пиріг від стінок сковороди і відразу ж переверніть на блюдо. Подавайте теплим або кімнатної температури.
  8. Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати заливний пиріг з грушею. "Сьогодні" також ділилися рецептом грушевого пирога з корицею і ваніллю.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти