I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати пишний бісквіт з трьох інгредієнтів

Головне в приготуванні бісквіту – добре збити білки

Бісквіт – основа багатьох домашніх тортів. У бісквітне тісто можна додавати терту лимонну або апельсинову цедру, ванілін, какао-порошок, подрібнені горіхи. Ці інгредієнти потрібно попередньо змішати з борошном.

Як саме приготувати пишний бісквіт з трьох інгредієнтів, щоб вийшло швидко і смачно?

Реклама

Бісквіт класичний

Інгредієнти:

  • Яйця – 6 шт.
  • Цукор – 200 г (1 склянка)
  • Борошно – 200 г (2 склянки)

Класичний бісквіт
Класичний бісквіт

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Яйця повинні бути охолодженими, інакше вони не зіб'ються як слід. Білки відділяємо від жовтків і збиваємо у густу піну.
  2. Потім всипаємо тонкою цівкою цукор, продовжуючи збивати до тих пір, поки цукор повністю розчиниться, а піна стане такою густою, що триматиметься на вінчику.
  3. Додаємо жовтки в цю піну, злегка перемішуємо. Через сито тонкою цівкою всипаємо борошно. Важливо додавати його саме так, інакше в тісті будуть грудочки. Додаючи борошно, вже не збиваємо всю масу, а перемішуємо дерев'яною лопаткою, щоб не з'являлися бульбашки.
  4. Вкрай важливо, коли ви поставите майбутній бісквіт у духовку. Це потрібно зробити якомога швидше, інакше тісто осяде. Тому духовка повинна бути підігріта заздалегідь, і точно так само заздалегідь треба підготувати фрукти для начинки, якщо плануєте заливати їх тістом.
  5. Роз'ємну форму вистилаємо пергаментом, виливаємо туди тісто і ставимо в заздалегідь розігріту до 200-220 °С духовку. Випікаємо впродовж 20-25 хвилин.
  6. Не відкривайте духовку раніше, ніж через 15 хвилин після того, як поставили туди тісто, інакше бісквіт опаде. Коли він зверху потемніє, можна перевіряти готовність. Проткніть бісквіт дерев'яною шпажкою або зубочисткою: якщо маса не прилипає до палички, значить все готово.
  7. Виймати з форми бісквіт відразу не можна, інакше він теж "впаде". Необхідно дати йому охолонути прямо в формі.

На замітку: Свіжоспечений бісквіт погано ріжеться і погано просочується цукровим сиропом, Тому рекомендується витримати його після випікання близько доби або, принаймні, не менше 8 годин.

Чи корисні торти "на замовлення" – дізнайтеся з відео:

Реклама

Нагадаємо, раніше ми ділилися порадою, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки. Також писали, як приготувати шоколадний бісквіт в мультиварці.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти