Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Як приготувати рататуй на сковороді за 15 хвилин

Чим дрібніше будуть нарізані овочі, тим менше знадобиться часу на приготування

Як приготувати рататуй на сковороді за 15 хвилин

Рататуй – це літня французька страва з овочів. Його можна запекти в духовці, а можна приготувати на сковороді за лічені хвилини.

Швидкий рататуй на сковороді

Інгредієнти:

  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 жовтий болгарський перець
  • 2 зубчики часнику
  • 1 баклажан
  • 2 цукіні
  • 1 ст.л. червоного винного оцту
  • 6 маленьких помідорів
  • 1/4 склянки води
  • сіль
  • цукор
  • мелений перець
  • 2 гілочки базиліка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Нагріти оливкову олію у великій сковороді з товстим дном на середньому вогні.
  2. Додати нарізаний болгарський перець і подрібнений часник. Готувати, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.
  3. Нарізати баклажан і цукіні, посолити і залишити постояти на кілька хвилин. Промити і додати до сковороди. Смажити, помішуючи, 3-5 хвилин.
  4. Додати червоний винний оцет і нарізані помідори без шкірки, готувати протягом 30 секунд. Влити 1/4 склянки води. Якщо помідори кислі, можна додати трохи цукру.
  5. Приправити сіллю і перцем, додати нарізаний базилік. Довести до кипіння. Гасити на повільному вогні під кришкою 5 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і соус не загусне.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати овочеву "пасту" з кабачково-м'ятними кульками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом макаронів, які готуються в одному посуді з соусом.

Дивіться відео, як правильно харчуватися в спеку:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв