Головна Сьогодні

Як приготувати торт "Рафаелло" на 8 березня

Рецепт святкового торта з кокосовою стружкою і горіхами

Фото: freepik.com

Смачний домашній торт – найкращий десерт на 8 березня. Ми розповімо, як приготувати кокосовий торт "Рафаелло" з мигдалем і кремом з вершкового сиру.

Торт "Рафаелло"

Складові:

Для бісквіта:

  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 3/4 склянки борошна
  • 1 ч.л. мигдалевого екстракту

Для крему:

  • 500 г вершкового сиру (кімнатної температури)
  • 300 г згущеного молока
  • 1/2 склянки кокосової стружки
  • 1/4 склянки молока

Для пропитки бісквіта:

  • 1/2 склянки молока
  • 2 ст.л згущеного молока
  • 1 склянку подрібненого підсмаженого мигдалю
  • 1 стакан кокосової стружки
  • 1/2 склянки подрібнених вафель

Для прикраси:

  • 1 стакан кокосової стружки
  • Кокосові цукерки (за бажанням)

Рецепт приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 С. Збити яйця з екстрактом мигдалю і цукром. Суміш має збільшитися втричі в об'ємі. Просіяти борошно на яйця і обережно перемішати, щоб тісто було ніжним і не втратило пишність. Випікати 30 хвилин, готовність перевірити зубочисткою.
  2. Для крему змішати вершковий сир з маслом і згущеним молоком, все добре перемішати.
  3. Для пропитки змішати молоко зі згущеним молоком і відкласти в бік.
  4. Готовий корж розділити на 3 частини. Змастити кожен шматок молочною сумішшю. Нанести на корж крем, додати подрібнений мигдаль і вафлі.
  5. Покласти зверху наступний корж і повторити процедуру. Зверху укласти останній корж і намазати кремом з усіх боків. Прикрасити кокосовою стружкою і цукерками.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашній торт "Спартак". "Сегодня" також ділилися рецептом "Наполеона" з домашнього листкового тіста з заварним кремом.

Дивіться відео, як приготувати смачний десерт за рецептом Григорія Германа:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь