Салат зі свіжої капусти з овочами і дієтичної заправкою – чудовий варіант для тих, хто стежить за фігурою.
Весняний салат з овочів
Складові:
Для салату:
- 1 пучок салатного листя
- 1/6 качана молодої капусти
- 1/6 качана червоної капусти
- 1 морква
- 1 болгарський перець
- 2-3 огірка
- жменю помідорів чері різних кольорів
Для заправки:
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1 ст.л. лимонного соку або винного оцту
- 1 ст.л. рідкого меду
- сіль, мелений перець
- сушені прованські трави
- Салати з капусти: ТОП-5 найбільш смачних і корисних
Рецепт приготування:
- Салатні листя замочити в холодній воді на півгодини. Обсушити і порвати руками.
- Капусту помити і тоненько нашаткувати.
- Молоду моркву почистити, помити і натерти на середній тертці.
- Болгарський перець очистити від серцевини і насіння, нарізати смужками.
- Огірок помити і очистити від шкірки, нарізати тонкими кружальцями.
- Помідори черрі розрізати навпіл.
- Викласти всі інгредієнти салату на велику плоску тарілку.
- Для заправки змішати оливкове масло, лимонний сік і рідкий мед. Приправити до смаку і полити салат.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати весняний суп з картоплі і черемші. Ми також ділилися кращими рецептами приготування хумуса. Крім цього, ми розповідали, як приготувати суп із редису
Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:
Читайте також: