Головна Сьогоднi

Як приготувати смачну паску в мультиварці

Паска в мультиварці готується просто і виходить чудово

<p style="text-align: justify;">Паска в мультиварці. Фото: depositphotos.com</p>
Паска в мультиварці. Фото: depositphotos.com

Смачну паску з родзинкамим можна легко приготувати в мультиварці. Інгредієнти розраховані на чашу об'ємом 3 л. Якщо паска не пропеклася за вказаний в рецепті час, ввімкніть режим "Випічка" ще на 15-20 хвилин.

Паска в мультиварці

Інгредієнти:

  • 2,5 склянки борошна
  • 1 склянка цукру
  • 0,5 склянки молока
  • 0,5 склянки родзинок
  • 100 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 6 г сухих дріжджів
  • 0,5 ч.л. солі

Для глазурі:

  • 1 склянка цукрової пудри
  • 1 яєчний білок
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • кондитерське посипання або кокосова стружка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Розчинити дріжджі в 2 ст.л. теплого молока.
  2. У чашу мультиварки влити розтоплене вершкове масло і підігріте молоко, що залишилося , всипати 1 ст.л. цукру і сіль. Ретельно перемішати і дати охолонути до кімнатної температури.
  3. Додати дріжджову суміш і 0,5 склянки борошна, прибрати в тепло на півгодини.
  4. Коли опара підніметься, з'єднати її з жовтками, розтертими з цукром, що залишився, і 2 склянками борошна. Акуратно додати збиті білки, перемішати ложкою зверху вниз.
  5. Розмішати тісто лопаткою в чаші, знову відправити в тепло на годину, щоб тісто добре підійшло.
  6. Ізюм промити, замочити в теплій воді на 15 хвилин. Обсушити і обваляти в борошні, додати в тісто.
  7. Помістити чашу в мультиварку і готувати в режимі "Випічка" 1 годину 20 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Залишити паску в режимі "Підігрів" ще на 15 хвилин, а потім злегка остудити його в чаші.
  8. Приготувати глазур: добре збити яєчні білки разом з цукровою пудрою і лимонним соком.
  9. Перекласти паску на тарілку, прикрасити глазур'ю, кондитерською посипкою або кокосовою стружкою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати шоколадні крашанки за рецептом Даші Малахової. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом фігурної паски з горіхами, родзинками і цукатами.

Дивіться відео, як пофарбувати яйця на Великдень:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв