Головна Сьогодні

"Королівський" сирник: рецепт корисного сніданку від Тетяни Литвинової

Ніжний, смачний і просто тане в роті – все це про "Королівський" сирник

"Королівський" сирник – простий, але дуже смачний сніданок від Тетяни Литвинової. Її авторський рецепт підійде навіть тим, хто ретельно стежити за своїм раціоном, адже в складі є корисне насіння чіа і цільнозернове борошно.

"Королевский" сырник от Татьяны Литвиновой

Сирник з насінням чіа Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Інгредієнти на 2 порції:

  • Сир – 200 г
  • Насіння чіа – 20 г (2 ст.л.)
  • Апельсин (цедра і сік – 120-150 мл)
  • 1 ст.л. цільнозернового борошна
  • 1 яйце
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Мед – 10 г (1 ч.л.)
  • 1/2 пакетика ванільного цукру

Рецепт приготування:

  1. Натріть цедру апельсина (попередньо обдайте його окропом, щоб змити захисний шар).
  2. Замочіть насіння чіа на 8 годин на свіжовичавленому апельсиновому соку разом з цедрою.
  3. Розімніть сир виделкою, яйце збийте з ванільним цукром в пишну піну.
  4. Увімкніть духовку на 200 градусів.
  5. З'єднайте набубнявілі насіння чіа, з сиром, борошном і збитим яйцем. Перекладіть на деко, застелене пергаментом, змащене олією, помістивши в формувальні кільця або в будь-які інші форми. Готуйте 15-20 хвилин.
  6. Готовий сирник подавайте разом з медом і сметаною.

Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно вживати насіння чіа. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом корисних сирних цукерок від дієтолога Світлани Фус

Дивіться відео, як правильно вибрати смачний сир:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь