Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Лайфхак: як приготувати млинці, не забруднивши гору посуду

Ми покажемо, як посмажити тонкі млинчики, не забруднивши жодної тарілки


"Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Зазвичай для приготування млинців необхідна ціла маса посуду: міксер, каструля, сковорода, ополоник. Найстрашніше, що після приготування тіста гору посуди доведеться вимити. Але все це в минулому: ми будемо готувати млинці без брудного посуду – в пластиковій пляшці.

У цьому рецепті дуже важлива послідовність додавання інгредієнтів. Візьміть велику пластикову пляшку і вставте в горлечко воронку. Влийте 600 мл молока, додайте 3 ст.л. рослинної олії і 2 яйця.

Вставте чисту і суху воронку. Засипте 10 ст.л. борошна, 3 ст.л. цукру і 0.5 ч.л. солі. Послідовність інгредієнтів плутати не можна, інакше тісто "візьметься" грудками. Закрийте пляшку кришкою і добре потрясіть.

Розігрійте сковороду і налийте трохи олії. Вилийте порцію тіста, обсмажте протягом хвилини, переверніть і підрум'яньте з іншого боку.

Наливати тісто з пляшки дуже зручно. Так можна грамотно розподілити порцію, і млинець вийде тонким. Ми впевнені, що такий рецепт приживеться на вашій кухні, а все через те, що млинці виходять тонкими, і багато посуду мити не потрібно.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як збити вершки без міксера. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати кабачкове варення зі смаком ананасів. Крім цього, ми ділилися порадами, як зберегти овочі свіжими протягом місяця.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв