Найпростіша і найсмачніша паста, яка готується за 20 хвилин в одній сковороді разом з соусом. Настільки просто, що хочеться знайти підступ, але його немає.
Паста з овочами і сиром за 20 хвилин
Інгредієнти на 2-4 порції:
- паста – 180 г
- пармезан – 60 г
- цибуля ріпчаста – 150 г
- помідори – 600 г
- селера – 80 г
- часник – 20 г
- маслини – 40 г
- базилік – 20 г
- чебрець – 5 г
- олія оливкова
- сіль, перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Помідори ріжемо великими шматочками.
- Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, часник подрібнюємо.
- Селеру ріжемо дрібними часточками.
- Базилік подрібнюємо, від чебрецю відриваємо листочки.
- Пармезан натираємо на дрібній тертці.
- У великій сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо до неї селеру.
- Додаємо часник і томати. Обсмажуємо протягом 5-10 хвилин.
- Додаємо в сковороду оливки (цілком), базилік і чебрець. Солимо, рясно перчимо.
- Наливаємо в сковороду воду з розрахунку один стакан на одну порцію (в нашому випадку – приблизно 500 мл).
- Додаємо пасту, варимо до готовності.
- Якщо води стає занадто мало, доливаємо. Якщо багато – варимо без кришки.
- Викладаємо на тарілку, посипаємо пармезаном.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати весняний салат з креветками, авокадо і картоплею. Сайт "Сегодня" також повідомляв, як приготувати піту з салатом з курки і овочів. Крім цього, ми ділилися рецептом котлет з фаршу з часником.
Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями в томатному соусі: