Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Лайфхак: як зварити найсмачнішу кукурудзу

Готуємо цукрові качани в молоці із додаванням вершкового масла

Цукрова кукурудза вариться максимум 15 хвилин Фото: freepik.com
Цукрова кукурудза вариться максимум 15 хвилин
Фото: freepik.com

Найсмачніша кукурудза виходить, якщо зваріть її разом з чашкою молока і шматочком вершкового масла. Так вона виходить особливо ніжною і соковитою. 

Кукурудза в молоці

Складові:

  • 6-8 качанів кукурудзи
  • 1 чашка молока
  • 115 г вершкового масла
  • вода
  • крупна сіль

Рецепт приготування:

  1. Наповніть велику каструлю водою наполовину, доведіть до кипіння.
  2. Додайте молоко і масло.
  3. Очистіть качани кукурудзи, за бажанням розламайте їх навпіл. Складіть в каструлю і зменшіть нагрів.
  4. Кип'ятіть кукурудзу протягом 8-10 хвилин. Перевірте готовність виделкою – зерна повинні легко проколюватися.
  5. Дістаньте кукурудзу і подавайте її разом з крупною сіллю.

Для нотаток : цей спосіб приготування підходить тільки для цукрової кукурудзи, вона вариться не більш 15 хвилин. А кормові сорти, які часто продаються на наших ринках, будуть готові тільки через 2-3 години.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в світі стає модною синя кукурудза. Сайт "Сегодня" також ділився порадами, як правильно варити, тушкувати і смажити овочі.

Дивіться відео, як приготувати консервовану кукурудзу на зиму

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів