Цей салат дуже просто і швидко готується, а його незвичайний, пікантний смак і аромат ідеально доповнить келих холодного шампанського або білого вина. Побалуйте себе!
Салат з ягід і авокадо
Інгредієнти:
- 100 г полуниці
- 100 г малини
- 50 г ожини
- 50 г лохини
- 1 авокадо
- салатне листя
- 1/2 пучка руколи
- мікрогрін
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ч.л. меду
- 1 ч.л. бальзамічного укусу
- чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Авокадо очистити від шкірки і видалити кісточку, м'якоть нарізати тонкими скибочками.
- Тонко нарізати полуницю. Змішати в чашці оливкову олію з медом і бальзамічним оцтом.
- Викласти на блюдо для подачі листя салату, зверху розкласти скибочки авокадо і полуниці, додати малину, ожину і лохину, поперчити за смаком.
- Посипати салат листочками руколи, полити соусом і доповнити будь-яким мікрогріном.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем. Сайт "Сегодня" також ділився секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також розповідали, як приготувати салати з авокадо з томатами.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо: