Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Літня випічка: повітряний пиріг з чорницею і персиками

Він готується на основі грецького йогурту

<p style="text-align: justify;">Літній пиріг з ягодами і фруктами Фото: lovelyclearsweet.com</p>
Літній пиріг з ягодами і фруктами Фото: lovelyclearsweet.com

Найскладніший момент в приготуванні цього літнього пирога – тонко нарізати персики і красиво викласти їх на поверхні тіста.

Пиріг із персиками і чорницею

Складові:

  • 1 стакан грецького йогурту
  • 3 яйця
  • 1/2 чашки розтопленого вершкового масла
  • 1 склянка цукру
  • 1 1/2 склянки борошна
  • дрібка солі
  • 1 столова ложка розпушувача
  • 2 персика, нарізаних
  • 170 г чорниці
  • цукрова пудра

Рецепт приготування:

  1. Духовку розігрійте до 180 С. Змастіть маслом форму діаметром 23 см.
  2. Збийте яйця в пишну піну.
  3. Додайте вершкове масло, цукор і йогурт. Збивайте протягом 1 хвилини.
  4. Всипте борошно, сіль і розпушувач. Збивайте ще 1 хвилину.
  5. Розріжте персики на скибочки.
  6. Вилийте тісто в підготовлену форму, красиво розкладіть фрукти і ягоди зверху. За бажанням посипте їх коричневим цукром.
  7. Випікайте пиріг близько 40 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою. Дайте охолонути протягом години, і тільки потім зніміть бортики форми.
  8. Посипте пиріг просіяною цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати торт з печива з масляним кремом. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом японського чизкейка із сиру з шоколадним печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти горіхове печиво з мигдальними пелюстками.

Дивіться відео, як приготувати домашнє сливове вино:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв