Кабачкові оладки – популярна літня закуска. Ми розповімо, як приготувати їх з тертим сиром і часником.
Оладки з кабачків з часником і сиром
Інгредієнти:
- 1 середній кабачок
- 1 яйце
- 50 г натертого сиру
- 1 зубчик часнику
- 1 ст.л. борошна
- сіль, перець
- рослинна олія
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Кабачок помити, при необхідності очистити від шкірки і натерти на крупній тертці.
- Додати яйце, добре перемішати.
- Додати до кабачка натертий сир і подрібнений зубчик часнику, посолити і поперчити за смаком, всипати борошно, перемішати.
- Посмажити оладки на рослинній олії до рум'яної скоринки.
- Подавати кабачкові оладки разом з соусом із сметани і дрібно нарізаної зелені.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильї з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.
Дивіться відео, як приготувати кабачковий мільфей з крабовим пюре: