Лілія Ребрик, яка ділилася рецептами яблучної шарлотки і корисного сирного десерту без випічки, розповіла, як приготувати найсмачніший печінковий торт.
Телеведуча смачно готує з самого дитинства, а тому навіть не розуміє, як цього можна не вміти. Але з усіх страв, які створює Ліля, гостей найбільше радує торт з печінки.
Печінковий торт від Лілії Ребрик
Складові:
- Печінка яловича – 1 кг
- Яйця – 5 шт.
- Борошно – 5-6 ст. л.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова
- майонез
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Печінку і 1 цибулину пропускаємо через м'ясорубку. Вбиваємо в суміш яйця, додаємо борошно, соду, сіль і перець. Все перемішуємо до однорідної маси.
- Сковороду розігріваємо, змащуємо олією і випікаємо коржі як млинці. Для цього отриману масу беремо ополоником і виливаємо на сковороду.
- Обсмажуємо млинці з обох сторін, а потім викладаємо на блюдо (зазвичай виходить 4-5 коржів).
- Другу цибулину дрібно ріжемо і підсмажуємо на сковороді до золотавого кольору. Цибулю змішуємо з майонезом і соусом змащуємо коржі, викладаючи їх один на одного. Боки та верхній корж торта теж змащуємо майонезом.
- Прикрашаємо блюдо перетертим вареним жовтком.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смачного печінкового торта з грибами.