I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Лілія Ребрик поділилася рецептом смачного святкового торта

За словами ведучої, такий десерт не тільки смачний, але і корисний

"За цим рецептом виходить дуже гарний тришаровий торт, особливо в розрізі. До того ж – зовсім не шкідливий, адже там тільки 1 склянка борошна. Ось такий корисний десерт. Приємного апетиту!", – написала Лілія Ребрик в своєму Instagram.

Ведуча шоу "Ранок з Україною" докладно розписала рецепт торту:

Реклама
  1. "Перший корж – бісквітний. Розбиваємо 5 яєць, відокремлюємо білки і збиваємо їх з неповною склянкою цукру. Не перестаючи збивати, додаємо 5 жовтків і неповну склянку борошна. Коли вийде однорідна маса, виливаємо тісто в форму з пергаментом. Випікаємо бісквіт впродовж 50 хвилин.
  2. Другий корж – сирний. 800 г сиру пропускаємо через м'ясорубку до однорідної маси, додаємо 2 жовтки і желатин, ретельно перемішуємо. Попередньо готуємо жовте желе – лимонне або апельсинове. Розчиняємо 1 пачку желе на 200 мл води. Даємо йому охолонути, але не застигнути. Додаємо желе до сиру і збиваємо все разом блендером.
  3. Викладаємо бісквіт в форму на папір для випікання (важливо, щоб краї паперу були вищі за бісквіт), виливаємо зверху сирну масу і відправляємо в холодильник застигнути.
  4. Останній корж – суфле. Беремо 5 охолоджених білків і, поступово додаючи цукор, збиваємо до однорідної маси. Далі додаємо розведений в ложці швидкорозчинний желатин і продовжуємо збивати. Для цього коржа також необхідно попередньо приготувати желе, цього разу – червоне (я беру вишневе).
  5. Охолоджене (але не застигле!) желе виливаємо в білкову масу і продовжуємо збивати, щоб вийшло суфле рожевого кольору.
  6. Дістаємо наш бісквіт із сирною масою з холодильника і, притримуючи форму папером, виливаємо зверху суфле. Відправляємо в холодильник застигати третій шар. В принципі, торт готовий, але ще можна прикрасити його за бажанням", – розповіла Лілія Ребрик.
47585537_1617546851678567_1612954986126167318_n
Бісквітний торт від Лілії Ребрик
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Моя донька Діана дуже любить викладати різнокольорові геометричні фігурки з желе. У плоскі тарілки я заливаю желе різних кольорів – зелений, оранжевий, червоний, коли застигне, ріжу його у формі ромбів, після чого викладаю шматочки на верхній шар нашого торта. Десерт можна прикрасити фруктами або залити прозорим желе", – додала ведуча.

Реклама

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик поділилася оригінальним рецептом приготування "шуби" на Новий рік. Ведучаа також показала, як приготувати дієтичний шоколадний мус  на йогуртовій основі. А Григорій Герман розповів, як зробити святковий десерт – мандарини в шоколаді.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти